Vă prezentăm serviciile și echipamentele cu care venim in ajutorul rănilor dvs.

Serviciile noastre

Injecții

Vă venim în ajutor cu efectuarea la domiciliu/cabinet cu injecții intramusculare, intravenoase, subcutanate.

Măsurarea tensiunii arteriale

Avem la dispozitie tensiometre pentru a vă măsura corect tensiunea arterială. Daca stabilim valori peste limitele normale, vizita la medicul specialist cardiolog este necesară.

Măsurarea indicelui gleznă-braț

Dispozitivul medical de măsurare indicelui gleznă-braț ( ABPI MD) este un dispozitiv care permite măsurarea automată a indicelui gleznă-braț pentru un diagnostic rapid și precis  al bolii vasculare periferice.

Vizita acasă

In caz de urgnta/incapacitatea pacientului de a se deplasa, suntem disponibil să sa asigurăm îngrijiri la domiciliu.

Presiunea negativă V.A.C.

Este o metodă non invazivă la nivelul plăgilor care stagnează în vindecare, escare, ulcerații, escare de decubit, ulcerații diabetice și varicoase, plăgi post operatorii, arsuri, plăgi post-traumatice inclusiv a plăgilor a plăgilor suprainfecte.

Debirdarea plăgilor

Aparatul Surgysonic Wound este un dispozitiv pentru debridarea plăgilor de orice tip pe  bază de ultrasunete care ajută la îndepărtarea țesutului necrotic, reduce riscul de infectare a plăgi, stimulează vindecarea.

Ulcer varicos

Ulcerul varicos, denumit si ulcer venos de gamba, este cel mai frecvent tip de ulcer de piele. Acest tip de rana deschisa, cu vindecare intarziata, afecteaza in general persoanele mai in varsta si este mai frecvent la femei. Aproximativ una din 50 de persoane dezvolta la un moment dat in viata un ulcer varicos. Ulcerele pot fi nedureroase sau dureroase.

Unit tratament cu 3 motoare

Scaunul cu 3 motoare, electric ți mecanic, vine în ajutorul pacienților noștri datorită confortului, inovației și utilizării ușoare.

Sanatatea dvs incepe de aici

Urgente — 0738 497 732